Tvättsugan färdig!

Sent omsider så börjar det bli klart i tvättstugan. Sååå otroligt skönt! Mycket space. Förvaring mitt emot maskinerna som är två tumlare o två tvättmaskiner. Jag kan säga att, Ja, det behövs när man är 6 personer i ett hushåll. Dessutom killar som idrottar/ spelar fotboll flera gånger i v. Det blir otroligt mycket tvätt!

Men är sååå nöjd!


 1. Vi har två (x 40cm) diskmaskiner trots att vi bara är tre i hushållet, helt perfekt! Disk på bänken är ett minne blott! :-)

 2. Lotta skriver:

  Vilken dröm! Och så fint! Smart också att ta separat tvättmaskin och torktumlare.

  Ha en underbar semester! Njut och koppla av ordentligt!

 3. bath skriver:

  För att man tycker ngt annat är väl inte så negativt? 5 personer i ett hushåll med 2 tvättmaskiner kan jag tycka är lite märkligt.

  1. Tycker inte det är ett duggmärkligt… Bara praktiskt om man har platsen. Numera är vi bara 2 vuxna då barnen flyttat hemifrån. Men ändå tycker jag att vi tvättar ganska mycket. Ljus & mörk tvätt, fintvätt och olika temperaturer. Hade jag haft den möjligheten när barnen bodde hemma hade jag inte tvekat en sekund. Hade mycket väl kunna tänka mig två diskmaskiner också…

 4. Så fin tvättstuga – nu kan det tom bli roligt att tvätta! Ni har sån bra smak – njut nu av välbehövd semester ser fram mot bilder!!! Kramar Thomas

 5. Tess skriver:

  Mycket snyggt!
  Ni har god smak, trist att du ska behöva förklara dig bara. Att vissa ska tycka & tänka högt ;-) Ha nu en härlig semester & njut utav lite värme. Kram från mig💖

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..