ANNONS

Snart semester

/

Förra året 1:e November fyllde pappa Pensionär. Han fick en resa av oss…. till Karibien. I maj fyllde syrran 40 som fick samma resa. Till helgen åker vi 12 personer på en kryssning som utgår från Fort Lauderdale. Vi lägger till i Haiti, Mexico och Jamaica……

Nyfixade naglar inför semestern.

Tänkte bara förtydliga att ( Pernilla m familj hade bokat samma rutt/resa eftersom det är höstlov men på en annan båt ( extremt konstigt, vi var hyfsat förvånade när vi insåg det….. men därför bokade de nu om och nu åker samma båt som vi, skitkul!!! ) De filmar för sin reality men den har vi inget med att göra. Vi har bet våra biljetter och åker för att ha semester med familjen så vi kommer inte medverka. Vill förtydliga det då det kommit gliringar om bloggträffar i Karribean) Suck.

Ett märkligt sammanträffande. Tv teamet stiger av efter några dagar och då kan vi hänga och ha kul på vår semester.👌👌

Nya semesterskor till barnen:)

Sitter nu och väljer bland mängder av utflyktsmål när vi är på resan..;))

Just nu pluggar vi Spanska inför Angelos prov, Matte med Alessio och vi packar våra resväskor för fullt. Snart semester:))

29

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00