En ny repdag

Bästa Malin från Malmö Operan har tillbringat 2 dagar här i Sthlm och hjälp mig med instudering inför Pippin. Då repetitionerna drar igång i slutet av november så gäller det att vara förberedd. Det förenklar processen enormt….

Vi förbereder oss för nästa v och Halloween:)

Mackor med ost och skinka men i form

Av hjärta och gubbe till Adrians utflykt. Blir så mycket roligare att äta då:))

Nya vinterkängor till barnen hann jag med att shoppa, älskar att vara ute i tid. Inte kul att bli överraskad av kylan och frosten och stå med enbart gympadojjor. Eftersom de vuxit ut förra årets höst/ vinterskor.

 1. Cilla skriver:

  Var har du köpt de låga Timberlandkängorna? Såna vill jag gärna köpa till min 11-åring.

 2. Åsa skriver:

  Åhh – lycka, ska ni åka på en kryssning Charlotte? Jag skönjer nämligen Royal Caribbiens märke på en av bilderna. Vi åkte med dem förra året i november med deras nya båt “Harmony of the seas”. En helt fantastisk resa och vi vill gärna åka igen :)

  1. Vi åker om en v:)) Samma båt …;)) Pappa fick det i 65 års present och syrran i 40 års present. Så vi åker hela familjen!!!

  1. Åsa skriver:

   Så roligt att ni åker allihopa. Jag och min man åkte med både vänner och några släktingar. Vi hade såå himla roligt och båten var riktigt fin. Hoppas ni har utsides balkonghytt, det gav ett fantastiskt mervärde av resan!
   Hälsa Karibien och hoppas ni får en fantastisk resa!

 3. Kicki skriver:

  Samma här nu är det dags då vi redan har haft minusgrader på mornarna. Ja min 11 åring han är sjukt “besvärlig”att köpa både skor och kläder till. Så när han väl gillar nåt är det jäklar bara att passa på och dra kortet😂. Då är lyckan stor.🖒för både han och jag.

 4. Tack för påminnelsen att fixa nya dojor!

 5. Vilka lätta barn att köpa kläder till du verkar ha👍👍min 11 åring skulle nog inte gå med på att jag köpte till henne🙃men att dra kortet får jag glra👍😀

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..