ANNONS

En ny repdag

/

Bästa Malin från Malmö Operan har tillbringat 2 dagar här i Sthlm och hjälp mig med instudering inför Pippin. Då repetitionerna drar igång i slutet av november så gäller det att vara förberedd. Det förenklar processen enormt….

Vi förbereder oss för nästa v och Halloween:)

Mackor med ost och skinka men i form

Av hjärta och gubbe till Adrians utflykt. Blir så mycket roligare att äta då:))

Nya vinterkängor till barnen hann jag med att shoppa, älskar att vara ute i tid. Inte kul att bli överraskad av kylan och frosten och stå med enbart gympadojjor. Eftersom de vuxit ut förra årets höst/ vinterskor.

11
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00