Gigtajm

På plats i Varberg och på ett sjukt fint hotell.

Varberg Stadshotell- Asian Spa.

Hinner dock inte besöka spa avdelningen denna gång…typiskt när man få ett så fint rum så hinner man knappt sova.

Alessio är med mig denna sväng och De andra stannade hemma. Imorgon har Angelo fotbollsmatcher hemma i Sthlm som vanligt och jag vill verkligen hem så jag åtminstone hinner se den andra, men det betyder 5 timmars sömn..

Giget ikväll var på Sparbankenshallen och det var 750 personer på denna ljuvliga FöretagarGalan. Tredje året i rad den hölls och det var fint uppstyrt. Dansare, kör och stort band på plats.

Pluggar texter i bilen inför mitt jobb nästa helg i Ryssland.. nya brillorna är på..

Inte dessa skor jag hade på scenen 😂😂 utan på väg till spelplats..

 1. Hej Charlotte!
  Din nya glasögon e ju sjukt snygga 😜
  Får man fråga vilket märke det är på bågen?
  Kram 💕🌸 Pia.

 2. Ann skriver:

  Förstår att du vill hinna hem och titta på fotbollen. En fråga hur tog du dig ur din utmattning, har drabbats av det och det känns som all energi är slut. Svårt att veta hur mycket man ska/kan göra även sånt som är kul. Tack för all inspiration. Kram

 3. Lena skriver:

  Du är underbar Charlotte❤️ Vad har du tänkt för omslag till din biografi?

  1. Lena skriver:

   Småländskt motiv för där började hela äventyret,en G-klav och ditt namn stort. Baksidan av boken foto på dig och text. Alla har ju sin bild på sig på framsidan. Du är unik och den bästa artist och entreprenör vi har i Sverige❤️Kram

 4. Kicki skriver:

  Tycker hotellet är sjukt snyggt. Lika så ert hus i åre. .. ps jag har också barn. Trots mitt språk😂😂🖒

 5. Bath skriver:

  Jo tack det det går bra med träningen. Lite så där med maten men jag kämpar på. Lycka till😁

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..