ANNONS

Syn

/

Ja, det här med synen? Det är ett kapitel för sig.

Jag klarade mig tills för ett tag sedan… men nu räcker inte armarna till längre och dessutom huvudvärk. Behövde helt enkelt läsglasögon. Köpte mig +1 på bokhandeln och var nöjd. Beställde nu tid till Angelo som också klagade på huvudvärk.

Ja, han behövde brillor han med. Alessio fick för ett år sedan och idag gjorde vi en ny koll på honom. Han ser bättre idag på långt håll ön vad gan gjorde för ett År sedan men däremot lite sämre på nära håll. Han har skarvat med linser och brillor och muskeln har blivit överansträngd.

Idag beställde även jag ett par snygga till mig.

Adrians byrå har kraschat. Lådorna går inte att dra ut och de funkar inte att stänga ordentligt.

Igår drog vi till Ikea och löpte en ny byrå.

Passade på att rensa ur försmå kläder och snygga till både i byrån och i garderoben. Väldigt skönt!!

5
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00