Syn

Ja, det här med synen? Det är ett kapitel för sig.

Jag klarade mig tills för ett tag sedan… men nu räcker inte armarna till längre och dessutom huvudvärk. Behövde helt enkelt läsglasögon. Köpte mig +1 på bokhandeln och var nöjd. Beställde nu tid till Angelo som också klagade på huvudvärk.

Ja, han behövde brillor han med. Alessio fick för ett år sedan och idag gjorde vi en ny koll på honom. Han ser bättre idag på långt håll ön vad gan gjorde för ett År sedan men däremot lite sämre på nära håll. Han har skarvat med linser och brillor och muskeln har blivit överansträngd.

Idag beställde även jag ett par snygga till mig.

Adrians byrå har kraschat. Lådorna går inte att dra ut och de funkar inte att stänga ordentligt.

Igår drog vi till Ikea och löpte en ny byrå.

Passade på att rensa ur försmå kläder och snygga till både i byrån och i garderoben. Väldigt skönt!!

 1. Jonas skriver:

  oj, du blev ännu mer lik din mamma i glasögon!

 2. Lena skriver:

  Mitt förra inlägg försvann… Charlotte kan du fråga Anders, tips på en bra skruvdragare som är enkel till tjej och inte tokdyr😊

 3. Lena skriver:

  Kan Anders tipsa på en bra skruvdragare som är enkel att använda för en tjej och bra pris?
  Kram

 4. Hej ! Charlotte tycker du ska testa linser då behöver du
  inte köp nya solglasögon, dessutom lägger du inte glasögon överallt och se glömmer vart du la dessa. Linserna sitter där hela dagen. Det bästa jag gjort, blir man varm åker inte glasögonen ner på nästippen. Du gillar ju att pröva. Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..