Skrivarmood

Minst två ggr i veckan….. skriver vi nu på min självbiografi…;) Heldagar med mina fantastiska författare!!! Ända fram till jul… Sedan jobbar vi med finlir under hela våren. Mycket arbete med andra ord.

Det här är tufft för mig.. så emotionellt och jag är helt slut efteråt. Det är ganska påfrestande att gå igenom hela sitt liv igen och att samtidigt bara sitta och prata om sig själv.

Men så roligt ändå… hoppas det blir bra?!

Jag firar 20 år som artist snart, alltså sedan jag vann Eurovision.

Annars firar jag 30 år eftersom jag började som 13 åring…

Det finns just nu många planer på hur vi ska fira det?

Boken är steg 1.

Kommer såklart uppdatera er och fortsättningen……

 1. Aiga skriver:

  Vad roligt att du skriver en bok! Om det behövs lite extra inspiration om hur skriver man en toppen bok, Luise Hay House Publishing har 3 korta videon var de ger bra tips & tricks hur en berettälse kan landa i topplistan av bästsäljande böcker. Stor lycka till! :) http://www.learn.hayhouseu.com/writersworkshop-eg-index1-us

 2. Grattis på födelsedagen!
  Hoppas Piteå-trippen var bra, ser på taxibilen att ni åkt med min man.

 3. Vad roligt att du. skriver en bok om dig själv!

 4. Anna skriver:

  Åh vad kul! Jag kommer såklart att beställa ett exemplar :o)

 5. Jag ser också fram emot att få läsa din bok. Har följt dig sedan du sjöng i Anders Engbergs orkester. Länge sedan nu, var på danser när ni var i närheten. Och sedan blev det tussen och en natt mm….du får göra så mycket som är roligt!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..