Fredagsmood❤️

Älskar fredagar. Sitter i sedan barn…. trots att det är en jobbdag och jobbkväll för mig så njuter jag enormt…..ikväll blir det rep inför morgondagens gig i Piteå. Ica firar stort och ska ha fest.

Dessutom blir denna tjej 43 år. Herregud vad det låter gammalt?! Fast jag känner mig som 33….. det är en bra ålder och där sätter vi paus.

By terry och caset heter Gold, jewel lip kiss. Har haft det säkert ett år. Det ligger på mitt skrivbord och mellan varven när jag vill lysa upp dagen klafsar jag på en massa färg. Tänk så lätt vi tjejer har det.

 1. Jag ser vacker UTAN en massa klet runt mun /ögonen har man ett starkt inre smittar det av sej på utsidan sen lite frisk luft långa promenader längst vattnet så att huden får lite saltvattenstänk (slipper man köpa saltvatten på flaska som jag såg nå´t företag sålde för ett antal hundralappar fruktansvärt) !!! Sedan ser man ut som en nypon ros å det bästa av allt
  “Det kostar GRATIS”

 2. Mia skriver:

  Grattis!

 3. Lena skriver:

  Grattis en dag för tidigt❤️ Du kan väl köra en vlogg en gång? Kram

 4. Ia skriver:

  Grattis i förskott , själv är jag i Sthlm o firar min man som fyller 60 , hopas det blir en trevlig kväll , vi slutade som Ica handlare för 4 år sedan så vi missar festen ,, men njuter av livet ,👍😘❤️🌹

 5. Säger Grattis på 33 årsdagen!!!…43 är bara en siffra, man är inte äldre än vad man gör det till😀härligt att få bli ett år till om man tänker på alla som inte får den möjligheten. Kram till dig!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..