Underbar stund på dagen:)) Har fått en efterlängtad ansiktsbehandling hos QviSi. Therese har magiska händer och för underverk. Alltid lika lycklig när jag går därifrån. Har oxå hunnit med att åka till Ryska Ambassaden… igen, ska till Moskva och uppträda snart och behöver visum och det är en never ending story…det fattas underskrift, försäkringspapper, foto…. alltid är det något och till någon av sällskapet det fattas något trots att vi nu varit där flera ggr och fått olika Info varje gång. Suck! Tidskrävande.

Ikväll åkte vi till Mall på Scandinavium och tittade på BladeRunner 2049…..inte mitt val. Fast den var snyggt gjort. Coola effekter osv. Men jag har aldrig varit förtjust i Science Fiction…. så varför börja gilla det nu😂😂

Faaaaarligt!

  1. I mitt tidigare arbete hjälpte jag regelbundet till med resebokningar och allt som hör till. Jag vände mig ofta till Comet Consular för att få smidig hjälp med visumansökningar. De finns i Stockholm, vet exakt vilka uppgifter, dokument mm som behövs och har kanonservice!

  2. I mitt tidigare arbete hjälpte jag regelbundet till med resebokningar och allt som hör till. Jag vände mig ofta till Comet Consular för att få smidig hjälp med visumansökningar. De finns i Stockholm och har kanonservice!

  3. Henri skriver:

    Men åh stackare!! Hade jag vetat skulle jag ha gett dig alla tips… varit på den ambassaden X antal gånger!! Och då är ändå hela ansökningsproceduren rejält förenklad jämfört med tidigare…suck!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..