ANNONS

Trassel

/

Med huvudvärk och ilningar… i huvudet. Inte kul alls kan jag säga. Blir tung över ögon och panna. Har kollat synen… o den har blivit något sämre men inte alls i paritet med den huvudvärk jag har. Blixtrar till bak i nacken och tror att det har med träningen att göra. Det kom efter jag började träna och jag har länge haft det trassligt m nacke och rygg. Ända sedan jag blev påkörd bakifrån för fyra år sedan.

Nu letar vi ny säng.. jag har alldeles för ont och får inte alls till det så jag får ett stöd när jag sover.

Har en bra säng egentligen från Carpe Diem men tror det är ett måndagsexemplar… den sluttar in mot mitten … blir galen och får skitont i ryggen för jag blir helt sne när jag inte ligger rakt.

Köpte den bara för 3-4 år sedan och en sådan dyr säng borde väl definitivt hålla längre?

Vad har ni för säng?

Vad rekommenderar ni?

Nu ska jag få en massagebehandling för min onda kropp i alla fall. Hoppas det släpper lite efteråt…men först lite pedikyr.❤️

39
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00