Bröllopsdag!

Pappersbröllop. 2 årig bröllopsdag. Så mysigt….. att få fira en lycklig dag inkärlekens tecken. Kan låta lätt banalt men jag gillar det. Att få uppvakta den nan älskar och dessutom bli uppvaktad.  Ljuvligt! 

Alla ni som inte vågar tro att ni ska få bli lyckliga! Håll ut! Det finns någon för alla.


 1. Mia skriver:

  Grattis!
  Ni är verkligen ett vackert par, det är så roligt att se att ni verkar ha det så bra.

 2. Josse skriver:

  Grattis till er!!!

 3. Helen skriver:

  Grattis till 2 år !! Härligt när kärleken blomstrar :) Ser att ni har klinkers och sparsamt med gardiner i ett stort kök med matplats. Så har jag också, mycket pga sydvänt och vill släppa in så mycket ljus som möjligt. Men jag tycker mitt kök ekar :( Vad har du som absorberar ljudet? Jag har Elips och myran till matbord, så visst – det är inte stoppade stolar eller tungt ekbord, men jag måste få bukt med ekandet och vill helst inte sätta upp tunga gardiner. Tack för en härlig blogg och du tar grymma bilder!

 4. Lena skriver:

  Det tror jag också men var är Han?😊

 5. GRATTIS!! Hoppas dagen har varit underbar!!! Kramar

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..