KABE 60

KABE firar 60 år och firar med stort pådrag på Elmia i dagarna tre. Jag var en av gästartisterna som var inbjudna att showa för dem. Cotton Club ska vara med imorg och Lena PH på lördag. Blrjade känna mig febrig innan jag gick på scen, tjock i halsen och i körtlarna.. frös o kände mig febrig. Hoppas det inte är värre imorg. Åker gem till Sthlm inatt efter gig o imorg till Kil m Diggiloo…..


Kolla in denna coola KABE med terass på taket. 2 våningar?!! 


Kjol och Top köpt i Milano på Maje.


Morgonen började med en fika i Adrians rum, han bjöd på kaffe:)

 1. bath skriver:

  Då köper ni ny husbil ?

 2. Lena skriver:

  Dum fråga kanske, kommer du hinna sjunga julsånger i någon kyrka innan jul? Vet att du jobbar mycket och ska repa inför Pippin. Kram

  1. Vet inte riktigt hur det ser ut… jag kommer göra några jobb men är inte säker på om det är kyrkor. Tyvärr. Mitt favoritrum
   Att sjunga i vid juletid.

 3. Hej Charlotte!
  Du får krya på dig.

  Rebecca.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..