ANNONS

Piffar!!

/

Hemma 1,5 dag. Såå mycket som ska göras. Tvätta, fixa i trädgården. Städa ur husbilen, packa ut nya fräscha kläder. Sätta igop en ny grill, nya utemöbler ska ställas upp. Bet räkningar, Slå in presenter till Adrian som fyller år på söndag…  fixa naglar.. allt möjligt. 

Plugga in nya låtar för gospelgiget på onsdag! 

Angelo börjar högstadiet till hösten och behöver dator. Så nöjd kille!

Gympisar till Alessio


Våra nya utemöbler har kommit o vi är själaglada!!! Har i 2 år haft möbler som det varit hål i…😂😂 inte spons( vilket många tror ofta) men för er som undrar har vi gjort beställningen på NK hos Artwood.

Anders o Kimpa sätter ihop en ny grill. Var i behov av en ny… den här kommer gå varm!!!

7
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00