ANNONS

Heros!!!!!

/

I samarbete med mig själv!

Nu är mina viner här!!

Efter supersuccén med Mil & Uma Noites vita och rose så kommer nu mina ekologiska viner. Vitt och rött!!

Finns sim beställningsvaror på Systembolaget!!

Älskar dem:)
Lik som Mil e Uma Noites- Tusen och en natt på portugisiska ( eftersom bubblet kommer därifrån) så är Heros Blanc och Heros Rouge tagit ur min musikaliska karriär. Vita hjälten och Röda hjälten.

Det kommer även lanseras mer…. inom kort:)

Vi har lagt ner enormt mycket tid på etiketten som jag är väldigt stolt över. Det är präglade ljudvågor i den, för att spegla musiken… tycker det blev sååå bra!!
Producentbeskrivning Louis Max:

Maison Louis Max har anor ända tillbaka till 1859 när huset grundades i Nuits-Saint-Georges i Bourgogne, Frankrike av Evgueni Louis Max som namngav huset efter sig själv. Evgueni som kom från östra Europa blev förälskad i Frankrike med dess charmerande vingårdar och legendariska druvsorter och byggde tillsammans med sin son Theodore upp Maison Louis Max som idag anses som en av de duktigaste vinproducenterna i Frankrike. Naturen ligger Louis Max varmt om hjärtat och alla vingårdar och viner är ekologiskt certifierade. Hästar används för att ploga upp jorden i vingårdarna och enbart naturliga ämnen används för att bekämpa skadedjur etc. 


Namn: Charlotte Perrelli Hero Rouge

Producent: Louis Max

Kategori: Rött vin

Ursprung: Languedoc, Frankrike

Volym: 750 ml

Artikelnummer: 74709 (Beställningssortimentet)

Pris: 109 kr

Ekologiskt vin!
Hero Rouge är producerat av två av Frankrikes äldsta och mest älskade druvsorter, Syrah och Grenache. Vinet har en gnistrande röd färg och en doft av röda körsbär, mullbär, björnbär och plommon. Det här är ett fylligt, kraftfullt vin med massor av smak! Smaken domineras av mörka bär och nymalen svartpeppar med inslag av lakrits och mörk, lyxig choklad. Serveras gärna något svalare, ca 16-18 grader till pasta med sås gjord på blåmögelost, svamprisotto med tryffel eller grillat nötkött med ungnsrostade grönsaker från medelhavstrakterna. 

Namn: Charlotte Perrelli Hero Blanc

Producent: Louis Max

Kategori: Vitt vin

Ursprung: Languedoc, Frankrike

Volym: 750 ml

Artikelnummer: 78619 (Beställningssortimentet)¨

Pris: 109 kr

Ekologiskt vin!
Druvorna till Hero Blanc heter Roussanne, Marsanne och Grenache Blanc och de är alla vanliga i södra Frankrike och i Rhône-dalen. I kombination ger de ett torrt, fylligt, friskt, smakrikt vitt vin med en underbar doft av vita persikor, vita blommor, saftiga gröna äpplen och rostade nötter med en släng av franska örter. Serveras bäst vid 10-13 grader till kycklingrätter, fisk & skaldjur eller bara precis som det är! 

4
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00