ANNONS

Bellora & Liseberg

/

Bodde här första gången i år när jag gjorde Melodifestivalen … blev helt överförtjust!!! Såå Genuint! Bra frukost, makalösa pizzor pchbmaten är bara magisk! Rummen trevliga och snygga och jag med en öm backe sover bra!!! Guld värt!

Vilken ljuvlig sommarstad Göteborg är:)) Älskar att komma hit!!

Vi har dessutom hunnit med ett besök till Liseberg! Skitskoj! Vi har åkt lite grejer tillsammans o haft riktigt kul!Syskonkärlek❤️


Har kollat in andra matchen som slutade oavgjort. 1-1… Angelo gjorde ett mål för U13 räkning. Igår vann de med 3-1… få ett mål och en assist. Han är inte nöjd Med sin insats men jag tycker han varit toppen!

Barnens Margerita fick full pott!

Anders pizza..

Min…👌👌👌

På riktigt! Såå gott va??!

Burrata!! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 OMG!!! Testa den:)


Adrian har krupit ner och njuter av de sköna sängarna!

5
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00