ANNONS

Umeå och hemåt

/

Igår var det dags för ett gig i Umeå och det regnade igenom hela konserten. Snacka om otur! Tålmodig publik som valde att komma utrustade med regnkläder från topp till tå och sedan dessutom stannade kvar! Hela konserten trots att de var dyngsura…. det är glädje för oss på scenen. TACK!

Vi åkte en bit neråt och stannade vid Höga kusten som är så vackert så man baxnar. Det känns lite obligatoriskt att stanna där…. Adrian fick ta bild på oss och föreviga oss framför bron. 😂 

Nu tuggar vi mil hemåt Sthlm, ska byta lite i garderoben och sedan bege oss Mot Göteborg. Angelo spelar i Gothia Cup för första gången. Tror ni han är taggad?! 

Ska bli väldigt roligt för oss att se och då vara med på plats. Så lycklig att turnéschema ä så pass bra så det funkar, att vi kan åka dit. På torsdag ska vi spela i Landskrona och det är ett stenkast från Göteborg. Hade jag haft otur hade Norrlandssvängen legat nästa helg och hade då missat hela cupen.

5
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00