ANNONS

Sollefteå

/

Gig i vackra Sollefteå…. wow!!! Vilken utsikt från vårt hotell… otroligt! Att stå här och och grilla efter en rafflande föreställning känns som en lyx i livet. Att få uppleva ditt vackra sommarSverige när man är på turné är ren lycka!! 

Älskar att ha förmånen att få syssla med detta och dessutom ha med min underbara familj. Varje dag är en ren fröjd!

Vi hade lite otur och ett haveri med vårt mixerbord som kraschade…🙈.. precis innan pausen i första akten. Som tur var lyckade våra fantastiska tekniker lösa det så vi kunde köra via monitormixen ut i högtalarna. Otroligt gjort och vi trodde faktiskt i pausen att vi inte skulle kunna lösa det och satt med en backup- plan för att ta oss igen andra akten. Det gick otroligt bra även med lite rokader. Välvilja och lite jävlar anamma från allt och alla. En grym producent som smittar av sig på sina artister. Starkt ledarskap!! Patrik Krall är en fantastiskt sådan! 😍👊🏼


Ca 6-7000 i publiken igår..;)


5
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00