ANNONS

Shopping o Spel

/

Vi Drog till La Zena Boulevard igår och barnen spelade och sprang i filisipperna och badade framåt kvällskvisten. Toppen att Zara Home ligger vägg i vägg så jag kunde köpa ett par handdukar😂

Vi åt på Agentinska köttrestayrangen Che. Men det var verkligen ingen hit! Vi har ätit där många ggr och det är såklart för att barnen o Anders älskar köttet. Men förövrigt är det inget vidare… dålig service och blaskig mat. Om man kommer ett sällskap på 15 pers o en inte äter kött booorde det finnas alternativ. Har testat deras fiskalternativ och det var en panerad blaskig historia dom jag inte kunde äta. Nu tog jag då bara grillade grönsaker och tänkte att det kan de väl inte misslyckas med. Det kunde de… de var inte grillade utan typ kokta. Vattnig lök, zucchini och paprika och sedan kostade det 170 kr. Njae, jag var inte helt nöjd.4
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00