Shopping o Spel

Vi Drog till La Zena Boulevard igår och barnen spelade och sprang i filisipperna och badade framåt kvällskvisten. Toppen att Zara Home ligger vägg i vägg så jag kunde köpa ett par handdukar😂

Vi åt på Agentinska köttrestayrangen Che. Men det var verkligen ingen hit! Vi har ätit där många ggr och det är såklart för att barnen o Anders älskar köttet. Men förövrigt är det inget vidare… dålig service och blaskig mat. Om man kommer ett sällskap på 15 pers o en inte äter kött booorde det finnas alternativ. Har testat deras fiskalternativ och det var en panerad blaskig historia dom jag inte kunde äta. Nu tog jag då bara grillade grönsaker och tänkte att det kan de väl inte misslyckas med. Det kunde de… de var inte grillade utan typ kokta. Vattnig lök, zucchini och paprika och sedan kostade det 170 kr. Njae, jag var inte helt nöjd.  1. Åk till la manga, underbara stränder och fantastiska strandrestauranger.

  2. Trist med dålig mat:(
    En undran bara och du behöver inte svara såklart……. varför äter du inte kött?
    Du tål det inte eller gillar det bara helt enkelt inte? Vissa mår ju bättre av att inte äta kött säger dem.
    Ha en fortsatt mysig semester med familjen. :-D

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..