ANNONS

Njuter…

/

I fulla drag!!! Man kan tycka att det verkar som om jag har det tråkigt när jag sitter o tittar på tennis tre tim varje dag, men nää, jag älskar att sitta och titta på när barnen spelar. Jag tycker det är skitskoj!! 

Det har varit paddel och nu igår var det dags för pilbåge. Alessio tyckte det var super och Adrian var så glad över att han orkade hålla bågen själv och pricka tavlan trots att han är så mycket yngre än de andra. 2 huvud kortare och pratar inte Spanska….

Angelo spelar inte heller tennis men har helt klart lätt för det. Han har kört här nere i Spanien några lektioner och gillar det. Han tar privatlektioner och spelar m Anders istället för campen då den inte ger honom något, mer för nybörjare.

Trött kille efter en lång dag…..

3
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00