Söndagsmiddag hos farfar

Ikväll var vi hembjudna till Anders pappa och hans sambo Marta på söndagsmiddag. Det blev Taccos till barnens förtjusning! De har nyligen renoverat klart sitt nya hus och det var första gången vi såg det. Sååå otroligt fint gjort. Anders pappa har bott i Spanien i 30 år och ungefär 15 år på heltid…

 Strange men utan att veta om vem han var så träffade jag honom några år innan Anders, just här i Spanien. Han hjälpte mig att installera aircondition i min “bodega”. Tror ni vi blev något snopna jag o Anders när vi insåg att jag redan kände hans pappa sedan tidigare utan att veta om Anders?? Märkligt…

Livet ter sig konstigt ibland och ibland undrar man om det inte är förutbestämt?


Hur snygg är inte min syster??!?” Fatta att hon är 40 och har två barn???


  1. Mia skriver:

    Varifrån kommer de supersnygga byxorna som din syster har på sig?

  2. Din syster är jättefin. Hoppas verkligen hon behåller sin naturlighet, det är vackrast

  3. Vad härligt det ser ut! Vet du var din syster har köpt de tok-snygga byxorna hon har på sig?

  4. Bodil skriver:

    Hej har hus via svärföräldrar i Toretta 3 i Torrevieja. Ska dit nu. Vår AC är trasig o har ej fått kontakt med någon reparatör. Kan vi kontakta din svärfar ? MvhBodil Ehrlund Följer dig tack du är fantastisk. !!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..