ANNONS

Söndagsmiddag hos farfar

/

Ikväll var vi hembjudna till Anders pappa och hans sambo Marta på söndagsmiddag. Det blev Taccos till barnens förtjusning! De har nyligen renoverat klart sitt nya hus och det var första gången vi såg det. Sååå otroligt fint gjort. Anders pappa har bott i Spanien i 30 år och ungefär 15 år på heltid…

 Strange men utan att veta om vem han var så träffade jag honom några år innan Anders, just här i Spanien. Han hjälpte mig att installera aircondition i min “bodega”. Tror ni vi blev något snopna jag o Anders när vi insåg att jag redan kände hans pappa sedan tidigare utan att veta om Anders?? Märkligt…

Livet ter sig konstigt ibland och ibland undrar man om det inte är förutbestämt?


Hur snygg är inte min syster??!?” Fatta att hon är 40 och har två barn???


5
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00