Ljuvliga dagar…

Idag har vi bara legat hemma vid poolen. Njuter så enormt av att bara vara med hela familjen. Sååå skönt! Jag har suttit i solen och tittat på barnen som har dyktävlingar och som simtränar m Adrian och samtidigt haft Diggiloo i öronen och kämpar m texter. Imorg blir det till att ” förnedra” sig… dansa i Bikini vid poolen och kämpa m att sätta stegen….😂


  1. Linda skriver:

    Ser helt underbart ut:)) Här är vädret hemskt som vanligt:( Men alltså det här med näthat det är förjävligt rent ut sagt:/ Jag menar hur ska man vara egentligen? Är man otrevlig så är ju det inget vidare såklart:/ Men är man FÖR TREVLIG ja då är det ju någon som retar sig på det då. Och har en bestämt sig för att frysa ut en på en sida, ja då ska ju dem flesta göra det naturligtvis:/ Människor kan verkligen vara fruktansvärt elaka:/ Förlåt Charlotte, det här hade ingenting med den här sidan att göra:) Men jag var bara tvungen att skriva av mig lite. Ha en jättetrevlig vecka nu:))

    1. Linda skriver:

      Ja, egna erfarenheter såklart. Av en sida jag inte vill nämna vid namn här. Men den handlar om casino och gratistips. Den så kallade Webmastern där, han borde ju verkligen lära sig hur en webbsida ska skötas. För där pågår allt mellan himmel och jord nu. Mobbing, utfrysning, försök till att lura av människor pengar och allt annat möjligt skräp:/ Att det finns idioter bakom skärmarna är ju inget nytt under solen. Men det är ju hans ansvar att se till att detta inte pågår dag ut och dag in. Men det struntar han fullkomligt i vad det verkar. Pengarna ska väl rullar in till varje pris antar jag. Ny dag, nya möjligheter nu. Ha en trevlig Måndag här alla:))

  2. hur varmt har ni det?

  3. Bor ni kvar i samma lägenhet är, tycker allt ser annorlunda ut ? Ha sköna dagar !!!!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..