Älskade pion!

En av mina absoluta favoritblommor!!!

Köpte idag till min nageltjej som jag var gos tiiiidigt, innan solen hade gått upp… dags för semesternaglar!
Vilen blomma tycker ni är allra vackrast?!?


En dag tror jag att jag öppnar ett kombinerat fik och en blomstershop!!! Två favoritsysslor. Pyssla om blommor och baka!!

  1. Hanna skriver:

    Haha, med en blinkning till Bond-filmen, eller?

  2. E skriver:

    dalior tycker jag är vackrast ,det finns så många olika och skifande färger och former

  3. Älsklingsblommor just nu, rosor och nävor (finns så många sorter som blommar hela sommaren och förgyller trädgården). Jag drömmer också om ett fik- och blomsterhandel. Blommor är verkligen en lisa för själen.

  4. Härlig ide och det kommer att gå jättebra !!! Kram o skön sommar.

  5. Så vackert med pioner :) Jag har turen att ha en massa fina pioner i trädgården här i vårat nya hus. Så glad <3 Så fint att plocka in och sätta i vas. Doftar ljuvligt. Hoppas du får en fin dag :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..