ANNONS

Repdagar!

/

Tuffa långa repdagar…. så ser det ut nu.. vi repar kör och dans varje dag och det är skitkul men vi ör oxå heeelt färdiga!  

Igår lyckades jag oxå klämna in en supertrevlig 40 års fest, för Sophia…. så trevligt och otroligt generöst! Anders hade skrivit ett tal som avslutades med att han är bra på att delegera… och sedan delegerade han sången som jag fick sjunga för Sophia och som vi skrivit till henne som en surprise! Alltid roligt!

Sedan kunde jag inte låta bli att gästa bandet… Easy Kit!! Mitt favvoband:))) 

Smart!!! Ballerinas till alla tjejer med klackar! Grymt tänk… så man kan dansa natten lång även om fötterna svullnar….😂😂😂

0
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00