ANNONS

Obegripligt?!?

/

Jag var med i första programmet som Kalle Moreus gjorde för 7 år sedan med denna produktionen, Kalle Moreus med mera. I år fick jag möjligheten igen. Jag älskar detta formatet. Hur många riktiga musikprogram har vi i Sverige? Där vi artister får komma o bara vara artister? Utan att leka o tramsa? Att få prata musik, möten med andra artister, får möjligheten att visa vad man står musikaliskt idag. Inte bara visa upp gamla hits. 

Genuint och på riktigt!

Varför plockas det bort? Vet ni att detta är sista säsongen? Det läggs nu ner…

Varför undrar jag? För jag förstår inte det? Det drar en miljonpublik, vilket betyder att det inte behöver förnyas el läggas ner. Folk verkar gilla det, precis som det är! Ibland är inte nytänkande rätt!

Ibland blir man inte bara upprörd utan lite ledsen. Tråkigt!

Här kommer lite bilder från en magisk inspelningsdag som jag kommer bära med mig. Länge!

Vad tycker du om programmet?


Hade med mig min lilla familj idag…..


10
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00