Obegripligt?!?

Jag var med i första programmet som Kalle Moreus gjorde för 7 år sedan med denna produktionen, Kalle Moreus med mera. I år fick jag möjligheten igen. Jag älskar detta formatet. Hur många riktiga musikprogram har vi i Sverige? Där vi artister får komma o bara vara artister? Utan att leka o tramsa? Att få prata musik, möten med andra artister, får möjligheten att visa vad man står musikaliskt idag. Inte bara visa upp gamla hits. 

Genuint och på riktigt!

Varför plockas det bort? Vet ni att detta är sista säsongen? Det läggs nu ner…

Varför undrar jag? För jag förstår inte det? Det drar en miljonpublik, vilket betyder att det inte behöver förnyas el läggas ner. Folk verkar gilla det, precis som det är! Ibland är inte nytänkande rätt!

Ibland blir man inte bara upprörd utan lite ledsen. Tråkigt!

Här kommer lite bilder från en magisk inspelningsdag som jag kommer bära med mig. Länge!

Vad tycker du om programmet?


Hade med mig min lilla familj idag…..


 1. Annie skriver:

  Jag älskar det programmet. Det är Sommar för mig! Och hur kan man inte älska Kalle? Jättetrist : (

 2. Lotta skriver:

  Hej
  Tråkigt att det läggs ner när ni artister uppskattar det men helt ärligt har jag aldrig sett det. Inte känt mig lockad av det över huvud taget så jag kan inte ha någon uppfattning som tittare. Ha en fin sommar och jag får njuta av dig under Diggiloo i sommar. Kram kram

 3. Hilde skriver:

  Som jag skrev i förra inlägget så är programmet uttjatat. Spelar ingen roll hur bra Kalle eller formatet är, när allting upprepas för femtielfte gången och det blir rundgång på artisterna osv. Följde det “slaviskt” första åren, men tröttnade sen, just för att man inte förnyat det på nåt enda sätt. Nu kan ju istället Kalle leda ett nytt och fräscht program, kanske. Dessutom är ju programmet inte till för artisterna, utan för tittarna. Och ibland är det faktiskt roligt med lite trams…

 4. Linda skriver:

  Ha en trevlig sommar, Charlotte:)) Linda Karlskrona:)

 5. Lisen skriver:

  Jättebrq program. Men gamla programideer måste göras om. Sverige är ett litet land. Artisterna tar slut. Tiita på Så mycket bättre, artisterna som är med nu är inte topp 10 . Gladiatorerna, fångarna på fortet, alla bygg och renoveringsprogram. Bak och mat program…. det är dax för nya programideer. Sluta med program där det går ut på att ungdomar super, har sex eller ska gifta sig vid första ögonkast. Alla dessa ensamma mammor och bönder…. bläää så tråkigt.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..