ANNONS

Perrellistubbe

/

Ikväll har jag freestylat i köket.  Blev oerhört sugen på smörgåstårta ich tänkte att jag snor ihop ett eget recept på det jag gillar.

Dett är ingen lågkalorie middag utan detta är verkligen något med extra allt.
Perrellistubbe



Ingredienser

Antal portioner


4 skivor toastbröd


Räk och laxfyllning:


250 g skalade räkor

50 g kallrökt lax

1 kruka färsk dill

1 dl crème fraiche

1 dl majonnäs

2 msk dijonsenap

2 tsk riven pepparrot 



Tonfiskröra: 

I burk tonfisk i olja

½ dl crème fraiche

1 dl majonnäs

Dijonsenap



Garnering:


1 dl crème fraiche

1 dl majonnäs

100 g skalade räkor

100 g kallrökt lax

4 kokta ägg

1 citron

1 färsk dill

Peppar

Salt

Gör så här:


Hacka räkorna, strimla laxen, hacka dillen och lägg i en bunke. Rör ner crème fraiche, majonnäs, och dijonsenap. Skala och hacka äggen, lägg i en bunke. Rör ner crème fraiche och majonnäs.


Bred på räk- och laxfyllningen. Lägg på 1 skivor bröd till och bred på tonfiskfyllningen. Sedan ett lager med bara cremefraiche, dijon och majonäs. Lägg på den sista skivan bröd. 


Rör ihop crème fraiche, dijon och majonnäs till garneringen och bred på tårtan. Täck tårtan med plastfilm och låt vila, gärna över natten. Klipp el hacka dillen. Garnera stubben strax innan servering.





5
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00