Middagsmat

Gårdagens middag. Försöker göra varianter på denna tråkiga falukorv som barnen dock älskar! Så hör blev resultatet ikväll:) Korvgryta med pressad potatis


 1. Malin skriver:

  Kan du inte lägga ut receptet på korvgrytan? 😊💕

 2. Mmmmm det såg gott ut. Kram Anette

 3. Bra att få lite mat tips. Tack 😊

 4. Lena skriver:

  Du var så bra i sommarkrysset!! Förresten jobbar Kina o Jessica ihop?
  Kram

 5. Tack för tipset ! En fråga: Jag beställde produkter (EdT samt shimmering lotion) fr dig som jag hämtade ut i fredags. Fick dessvärre exakt samma i present i veckan. Kan man returnera de varor jag själv beställde (betalat via Klarna redan) ? Fick inte kontakt på annat sätt än att fråga här.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..