Lite av allt…

Vilken dag. Började i Nyköping som de tidiga dagarna, men repetioner inför Diggiloo.

Vaknade med smärta i bägge njurarna vilket inte kändes så bra. Har jämnt av urinvägsinfektionsedan tt par v tillbaka. Har haft ont av det lite till o från och jag har trott att det ska ge med sig. Men Nix… nu  hade det traskat vidare till njurarna…

Vi var färdigrepade vid lunch så jag satte mig i bilen och styrde den mot Akuten i Sthlm. Hade börjar fått svårt att andas för det tryckte så hårt i ryggen. Suck.


Smärtlindring och antibiotika intravenöst i väntan på provsvar.

Alessio hade föreställning med skolan på kvällen ich dessutom fyllde syrran 40 år. Ville inte bli inlagd denna dagen.

Hade för mycket vita blodkroppar men sänkan  var ok så jag fick åka hem med medicin och hoppas att den biter så jag slipper åka tillbaka o bli inlagd. 

Jag åkte hem, bytte om och tog med Adrian till Alessios föreställning. Så duktiga och väldigt fint!!

Sedan till La Piazza i Djursholm för att fira syrran med hela familjen!!! Min fina lillasyster som jag älskar så mycket har nu blivit 40 år;)) Såklart att det ska firas med presenter och uppvaktning! Riktigt trevlig kväll även om jag var väldigt sliten efter dagen.
 1. Stina skriver:

  Testa tranbärskapslar från hälsokostaffären. Det funkar för mig. Eller så kan du prova att sjuda en tredjedels kruka persilja i en liter vatten. OBS, sjuda EJ koka! Låt kallna och drick under dagen. Krya på dig!

 2. Malin skriver:

  Men vart kommer dom fina kaffeglasen ifrån? Sååå himla snygga, som allt i ditt hem :)

 3. Hej Charlotte! ( min namne :o) )

  Hoppas att medicinen börjat verka nu, kan ju inte vara skönt att ha så ont! Vad bra att du tog dig till läkaren!
  En liten fråga, jag vill gärna bleka mina tänder, du har så fina och tänkte höra vart du gått någonstans?

  Kram och krya på dig!

 4. Skönt att Du fått bukt med det så snabbt. Men kan säga att har det gått upp i njurana bör man ta det väldigt försiktigt. Men läkarna kanske säger annorlunda idag mot tidigare. Jag blev inlaggd i 10 dagar med pennicillin i intravenöst. Tyvärr så får jag urinvägsinfekton väldigt ofta efter det. Så jag säger bara det ta det lungt. Man kan inte leva på pennicillin.
  Sköt om Dig o ta det lubgt tills bakterierna är borta.

 5. Hoppas du mår bättre nu! Vad fint du skrev i ett tidigare inlägg om att det gått 5 år sen du träffade din man Anders. Jag är så glad för din/er skull och ni verkar ha det så fint ihop. Självklart är det inte lätt med förhållanden men med vilja och kärlek så går det. Jag träffade också min man för 5 år sedan och innan dess var jag ensam sedan 5 år med min dotter. Nu har jag och min man fått två barn till på 4 och 2 år. Så jag känner lite igen mig i er berättelse.
  Ingen sångkarriär i sikte dock ;-) Hoppas ni får fortsätta ha det bra ihop hela familjen!!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..