Diggiloorep

Nu befinner vi oss i Nyköping på hotell Sunlight. Väldigt fint hotell och maten är grym. Vi blir så omhändertagna… vi repar 10-22 ….. långa dagar. Mycket briefing. Stöter o blöter. Många låtar att plugga in texter till. Sätta koreografi, låtordning. Klädmöten m designers mm….roliga kreativa dagar!!

Nu håller mina ögon på att falla ihop. Dags att sova))

På väg till mitt hotellrum passerar jag en del i en korridor där det står ett häng uppställda gamla bilar. A Fordar o liknande bilar… coola och väldigt välbevarade…

  1. Det här blir sommarens höjdpunkt ! Verkligen nåt att se fram mot!!!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..