ANNONS

Nytt material

/

Najet Hamila har hjälp till att hålla mina naglar snygga i 15 år!!! Hon har genom åren dessutom blivit en väldigt nära och god vän. Hon äger och driver NHNails i Stockholm med passion och en enorm kunskap. Hon är först på svenska marknaden med att lansera ett nytt revolutionerande material för att förstärka och bygga naglar.

Om ni tidigare använt gelé el akryl tycker jag ni ska testa detta. Polygel. Följsamt, håller bättre och ger en otroligt snygg finish. Känns inte som du har något på nageln. Älskar detta materialet o kan varmt rekommendera det för er nagelfreaks. 

Har varit “testkanin” i flera månader o är mer än positiv!

2
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00