ANNONS

Disk!

/

sponsorskylt-siemens

Tidigare har ibland disken varit fuktig när vi plockat ut den ur diskmaskinen, men nu med vår nya maskin får Siemens och Zeolith-torkning så är det en stor skillnad. Den är riktigt torr!! Det är inget man behöver byta ut utan Zeolithen håller hela diskmaskinens livslängd, den liksom regenerera sig själv hela tiden och funkar gång på gång. Sedan gör den också att energiförbrukningen blir lägre, vilket ger en extra fördel.

Diskmaskinen har dessutom flera automatiska program, så det är bara att plocka in disken och starta maskinen. Den är så fiffig att den känner av hur smutsig disken är så att programmet anpassas därefter.
Så den är båda smart, tyst och gör rent och torrt!

2
50

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00