Dagens bak. Superenkelt och går snabbt att slänga ihop;)) Mums!!
Du behöver
matfett och ströbröd till formen
2 ägg
2 dl socker
3 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
0,5 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl mjölk
I Citron ( Riv)
1 Banan
100 gram Vit Choklad
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa sockerkaksformen. Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt. Blanda samman mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Riv citronskal och blanda ner i mjölblandningen. Var försiktig så inte det vita kommer med då blir kakan besk.
Smält smöret och häll i mjölken, så att allt blir ljummet. Häll mjölkblandningen i sockerblandningen och rör om. Vispa ner mjölblandningen i smeten och häll den i formen.
Skär ner banan, hacka den vita Chokladen och Tryck ner det i smeten.
Grädda din sockerkaka i 175 graders ugn i 28-30 minuter. Känn med en sticka om den är klar. Är stickan helt torr är sockerkakan klar.
Mums!!
Älskar min form med hjärtan:)❤️
Adrian regisserar allt just nu… även hur jag ska stå med händerna och göra slängpuss!😂😂😂