Älskade fredag och återblick!

Hur mycket älskar man en ledig fredageftermiddag när solen gassar och står rakt upp på himlen. Jag blir alldeles lycklig!

Jag började dock dagen med att packa Era ordrar. En massa beställningar från hemsidan. 

CharlottePerrelli

. Parfymer, böcker, skivor, tygpåsar och mappar.. det var lite av det som gick ut igår.


Facebook påminde Anders igår om en dag för 5 år sedan…..

Detta är på beachen i Los Angeles. Precis nedanför hotellet Viceroy där vi bodde. Tänk att det gått mer än 5 år sedan jag träffade denna mannen. Hur såg mitt liv ut innan. Ensamstående mamma med två barn som höll på att trolla m knäna varje dag för att få min tillvaro att funka.

Rusade genom livet även om jag ändå var väldigt tacksam. Otroligt glad för mina barn som alltid betytt mest i mitt liv. Vi gjorde allt tillsammans. Vilket team vi blev. Skulle jag jobba o åka till Kina, då åkte de med. Skulle vi till Bålstad för en signering, ja då åkte de oxå med! Få barn som blivit så beresta vid så unga år. Men tänk att jag åndå vågade kasta mig ut ( efter viss övertalning från herr Jensen). Faktiskt otroligt när jag tänker tillbaka på det? 

Vår resa har knappt börjat. Trots att vi snart varit gifta i 2 år… och har en ljuvlig kille på snart 4. 

Jag tror faktiskt att med jänärngand och vilja jan vi klara detta till vi blir gamla och grå. Det är ju ingen dans på rosor, inte för någon. Spelar ingen roll hur mycket man älskar varandra och RÄTT det är. Vi får alla utstå en massa påfrestningar när vi är i ett förhållande. Jag slipper såklart inte undan.

Har man grundtron, kärleken, envisheten så borde det funka. Tänk att få leva med den man som man älskar när nan är pensionär?Att kunna resa utan att känna stress till sitt jobb. Att få dela alla lediga dagar med sin själsfrände. Häftigt!!!

Trots att resan precis börjat ser jag fram emot att bli gammal och grå med dig min älskade. 

❤️❤️❤️❤️

Här kommer en återblick när jag o Angelo var i LA på Viceroy på vår mor o son resa!!!


Älskar hotellet Viceroy. Var dit jag åkte förra våren med Angelo när han hade fått välja själv vart vi skulle åka. Magiskt!!!! Är så glad för att jag tog mig tiden att glra denna resan och även resan med Alessio till Bali. Där föddes låten. Tidlös Tid! Har ni hört den…. ligger på mitt senaste album “Mitt liv” och beskriver just detta.

Att ta sig tid att glra allt det där man annars skjuter på…

Somriga Tabletter från Drömhuset

Rysk kaviar till förätt…. galet gott:)


Sommarblommor på bordet:)