Signering

Ny klänning från Drömhuset😍

Ikväll har jag åkt t o r till Falun där jag gjorde ett framträdande och signerade plattan Mitt liv, böcker och parfymer:) Älskar de här mötena med publiken. Jag får verkligen prata med dem som vill lyssna och man har tiden till det. Alla hinner få autografer, ta bilder och snacka en stund. Väldigt roligt och trevligt. En bra dag på jobbet alltså!😊

 1. Hej!
  Kommer du till Uppsala och signerar albumet?

 2. Hej Charlotte!
  Klänningen passar verkligen på dig.

  Kram Rebecca.

 3. Åh jag hade missat att du var i närheten av där jag bor! Kan man se någonstand var du signerar? Väldigt fin klänning! Kanske får lov att beställa en sån, är ovan med den längden men det ser väldigt tjusigt ut!

 4. Lena skriver:

  Blir det fler platser i Sverige för signering? Din parfym är så fräsch och doften fantastisk! Lyssnar på din skiva i bilen varje dag. Kram❤️

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..