ANNONS

Helgmys!!

/

Gig i Stockholm på fredagen, på Fotografiska… grymt trevligt och fick en alldeles makalöst fin blombukett med mig hem. Ljuvlig! 

Sedan blev det en helt ledig lördag hemma och det hade jag längtar efter… bara strosa runt, tvätta lite. Plocka undan och såklart börja packa igen. Thats My life! Men jag njuter av det…. av vara på väg, jag har lärt mig att njuta enormt mycket av nuet även om jag alltid har något som väntar runt hörnet. Det blir ett sätt att leva.

Morfar har precis lagt i sin båt så vi följde med och invigde den i går… Adrian älskar att åka barn, det blåser i håret och han älskar farten. Vi funderar på om man ska köpa bananbåt? Eller ring? Blir kul för barnen i sommar… eller vattenskidor? Det åkte jag som barn. Otroligt kul!!
4
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00