ANNONS

Inbyggd ugn och espresso

/

sponsorskylt-siemens

Tycker våra nya Siemens iQ700 produkter passar perfekt in i vårt kök och de passar också bra tillsammans eftersom designen är likadan. Ugnen fungerar som en vanlig ugn, men den har också en inbyggd micro så att man faktiskt kan korta tiden med upp till 50%. Grymt bra när man har ett gäng hungriga barn som kommer in från backen. Dessutom har den pyrolys-självrengöring, bara att trycka på en knapp.

Espressomaskinen kan inte bara göra espresso utan även allt från vanligt kaffe till olika specialiteter, latte, cappuccino, cortado… sen har vi även programmerat in våra absoluta favoriter, så jag väljer bara “Charlotte Morgon” och får en cappuccino på dubbel espresso.

Vill du läsa mer om Siemens inbyggnadsserie kan du göra det här.


2
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00