ANNONS

Anders 40 års fest

/

Igår var det dags för Anders 40 års fest… vi har planerat den i månader. Tanken fanns såklart på att ställa Pga av terrordådet men vi kände att vi inte ville göra det. Det går inte att sluta leva så vi tog beslutet att köra.

Vi fick en magisk kväll. Kanske p g a det som hände så kändes kärleken ännu starkare och tydligare och vi njöt Såå att få umgås med våra underbara vänner. Det var en galet fantastisk fest!!! Tack alla Ni som kom och firade Anders. Wow!! Vi dansade, sjöng och drack mitt eget vin och mousserande till kl var tre… då rullade alla hem. Med ett stort leende på läpparna.

Jag hade tryckt ut Allsångshäften, gjort bordsplaceringskort och en lite film hemifrån som alla barnen hade spelat in. Lite smågulligt! Anders fick en helkväll och var väldigt överraskad av alla moment och allt engagemang som gästerna bidrog med. 

Vi sjöng allsånger varvat med tal och uppträdanden. 

Jag, Gabriel Forss, Magnus Carlsson, Pernilla o Hanna och Martin Stenmark hade gått ihop och skrivit en rolig sång till Anders. Jag hade en idé kring det och vi fick till det ganska roligt faktiskt. Tacksamt och väldigt roligt med alla våra hitar som vi skrev nya texter till. 😂 

Vi hade Gatsby tema! Pris till nästa outfits delades såklart ut under kvällen och värt favoritband Easykit spelade hela kvällen!!! Så grymma:))
3
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00