Vem är Trams Frans?

Det låter ju lite löjligt men det är nog hela poängen? 

Kunde inte undgå att se att han gjort ett inlägg om min renovering av tvättstugan hemma. Det roliga är faktiskt att jag funderar på om han någonsin  tvättat eller om någon annan sköter hans tvätt?

Eftetsom han uppenbarligen inte ser skillnaden på en tvättmaskin och en torktumlare? Han tror att jag har 4 tvättmaskiner.

Han skriver det flera ggr. 4 maskiner?

 Som om alla är dumma i huvudet och inte förstår. De flesta klara sig faktiskt på en maskin hävdar han.

Fråga? Beror inte det trams Frans på hur många man är i familjen? Om man är 2 el 4 så är det väl alldeles perfekt med en maskin. Men vi är 6 personer. Välinvesterade pengar för att få ett stort hushåll att fungera med andra ord. 

Nästa gång. Läs på lite bättre.

Tänk att alla dessa får utrymme i tidningarna… det är faktiskt otroligt?

 1. Alltså hur orkar man bry sig om hur många tvättmaskiner någon har?!
  Vi är också 6 personer i familjen och vi har två tvättmaskiner och två torktumlare, och det funkar perfekt!!!

  Det är är ett superbra exempel på den SVENSKA AVUNDSJUKAN!!!

  Ha en trevlig kväll!

 2. Marie skriver:

  Tycker det är sjukt smart med 2 tvättmaskiner o 2 tumlare! Hade jag gärna haft om jag haft plats, och då är vi ändå bara 3 pers i familjen!!! 😱😱
  När vi storstädar tvättar vi en hel del… förutom kläder blir det handdukar, sängkläder, filtar m.m tänk vad smidigt och kunna köra 2 samtidigt.
  Något jag oxå gärna skulle ha om vi hade plats är 2 diskmaskiner!! Alltså vilken lyx! Såå ofta allt hamnar på bänken när diskmaskinen är på, tänk att bara kunna lasta in allt i maskin nr 2.

 3. Håller med, vem är han ens? Pinsamt att formulera en artikel när man inte kan bakgrunden. Hade killen gjort lite efterforskning hade hon kunnat få reda på att det var två tvätt och två tork (syns på bild och du har även svarat på någon kommentar om det tidigare tror jag). “Dem flesta klarar sig på en tvättmaskin”, vilket i och för sig kan vara sant. Men om man har möjligheten och utrymmet, ser jag ingen anledning till att inte maximera med mer maskiner! Tvätten är en vardagssyssla, och kan man få gjort den dubbelt så snabbt, är väll det kanon :) Ha en fortsatt fin semester i Åre! Kram!

 4. Lena skriver:

  En sak är säker, man gör som man vill och vad man har råd med. Man skall ju inte behöva bli påhoppad. Att det sticker i vissas ögon ( jag har minsann inte råd med sååån tvättstuga eller hus i Åre). Glöm aldrig att C har tjänat varje krona själv. Är man missunsam får man faktiskt sluta läsa bloggen.

  1. Jan skriver:

   C har förmodligen inte betalat maskinerna ur egen ficka. Siemens har antagligen skänkt henne maskinerna. I retur förväntas hon göra varumärkesreklam för Siemens på sin, förtäckta, reklamblogg. Så antar jag att det gått till.

   1. Förtäckta reklamsblogg? Jag är väldigt tydlig med de jag har samarbeten med så att ni ska slippa spekulera. I detta fall står det högt upp. I samarbete med Siemens. Det betyder att vi gör detta tillsammans. Allt är transparent och det är inget förtäckt någonstans.

 5. Jojo skriver:

  Har en maskin och min familj består av mig och två barn. Hade vi varit fler i familjen hade jag gärna haft två maskiner 👍
  En liten parentes: De som bor i flerfamiljshus med gemensam tvättstuga har ofta två eller till och med fler tvättmaskiner att tillgå. Är det också något man borde bli upprörd över?!?! 😂😂

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..