ANNONS

Fredag hemma

/

Min dag…började dagen på skolan ned Alessio. Jag är klassförälder och förbereder vår skolresa med några andra föräldrar. Idag föll lotten på mig och en annan pappa att berätta om vårt resmål för klassen. Förväntansfulla barn är helt underbart!! Vad vore livet utan dessa erfarenheter. Älskar det!!!

Jag åkte o satte på takbox på Volvon eftersom vi ska ha med en massa grejer upp till Åre imorg…sportlov!!! Ska bli skoj!! Har verkligen längtat efter skidåkning nu, yes! Äntligen.

Skönt att få inspektera bygget nu i slutskedet, vi får tillträde om några veckor och det börjar trilla in möbler o div grejer. Sååå kul! 

Påsk firar vi i vårt nya hus men denna sväng hyr vi ett annat hus. Det blir kul det oxå, lite annorlunda. 

Adrian fick sig en omgång av saxen, välbehövligt vill jag lova och han växte flera År när han fick en ny kort frisyr.

Vi åkte hem och njöt av Trollkarlen från oss i hemmabion, Adrians favorit… Alessio tyckte det var sjukt tråkigt eftersom han tvingats se den Såå många ggr.😂😂😂

Vårt källarprojekt fortsätter….Vi bygger en Matkällare, älskar förvaring och detta enkla system vi köpt från Ikea är faktiskt en hit. Billigt och Såå enkelt att sätta ihop, tycker dessutom det är rätt snyggt. Perfekt för att kunna bunkra lite;)) Inte riktigt klart än men på god väg. Det ska in en extra frys i det rummet och någon lycka på väggen som saknas….

6
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00