Ny tvättstuga!

Tvättstugan i källaren börjar ta form!

sponsorskylt-SIEMENS

Äntligen så har vi nu påbörjat renoveringen av tvättstugan i källaren.
Så skönt att få ned all tvätt och få lite ordning o reda igen.

Golvet o golvvärmen är klar… taket nästan färdigt o belysning;))
Plattsättarna har nyss varit här och lagt golvet och sprillans maskiner från Siemens!

IMG_3486

IMG_6097.JPG
IMG_6098.JPG


Nu ska det upp hyller ovanför maskinerna och torksåpet ska byggas in som maskinerna. Garderober mitt emot för förvaring och även skohyllor.

Tvättmaskinerna har i-Dos – automatisk dosering av flytande tvättmedel. Superbekvämt! Maskinen känner t.ex. av hur mycket tvätt det är och t.o.m hur smutsig tvätten är och doserar sen rätt mängd flytande tvättmedel. Man sparar massa vatten och tvättmedel och man slipper att det blir kvar tvättmedelsrester i kläderna. Här hittar mer info om maskinerna.

Maskinerna har även flera specialprogram för såsom skjortor och hela 16 fläckborttagningsprogram för t.ex. rödvin, tomater och jord/sand och även för out-door kläder vilket är en dröm när man har Adrian på utedagis!

425416AA-5D6F-4B15-9C48-8B21279AB0E5

IMG_6103.JPG

Nu ska vi åka till Ikea och köpa garderober / bänkskivor och annat som behövs gör att färdigställa dessa två rum som blir tvättstuga! Det känns väldigt roligt och framför allt ska det bli skönt att slippa ha tvättstugan i groventren. Det gör att det alltid ser rörigt ut i den entrea eftersom det alltid är belamrat med tvätt.

Så här såg det ut innan väggarna och taket var klart. Golvet var dock nästan färdiglagt….:)

514E78E1-78B8-44B6-A874-14B9265D372E

52C85C25-299F-48B3-826B-A13AEA23D205

 

 1. Maria skriver:

  Hej Charlotte!
  Vi är själva intresserad av denna tvätt maskin men en dum fråga står det på danska vad det är ex. ull, bomull på display?
  Kram Maria

  1. Ja, det stämmer. Tryckt på maskinerna på danska. Det finns däremot klisterlappar med svenska som är väldigt snygga o “smälter” in bra. På displayen står det däremot på svenska. Där kan du välja språk.

  1. Maria skriver:

   Tack för ditt svar.
   Kram Maria

 2. Åh, ser ut att bli ett toppenrum i tvättstugan. Är det OK att tipsa om att ställa maskiner ovanpå en låg kökslåda? Detta var ett tips vi fick när vi skulle bygga om vår tvättstugan och det var verkligen ett toppentips. Jag har galgar i lådorna så att att jag alltid har dessa snabbt åtkomliga när jag ska plocka ut torktumlaren och drar alltid ut lådorna lite grann när jag tömmer tvättmaskinen för att hindra att rena kläder som trasslat in sig i varandra hamnar på golvet när jag flyttar dem mellan tvättmaskin och torktumlare :-) Dessutom känns arbetshöjden klart bättre för ryggen… Jag följer med stort intresse er renovering av källare och vinförvaring – fanastisk förvandling av ett utrymme som andas stor potential :-)

 3. Bella skriver:

  Lite trist med så mycket reklam.. Siemens, Fyrklövern, Copperhill etc.

  1. Många tycker det är toppen. Copperhill är ett tips och ingen bet reklam. Alla samarbeten reklammärks.

 4. 2 behöver vi som är är 6 personer och sedan 2 tumlare. Med fotbollskillar som tränar varje dag:))

 5. Mia skriver:

  Vad fint det blir! Roligt att du delar med dig av bilder. inspirerande.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..