Musikplats Stockholm – Fredag 12.30! Syns vi??

På fredag spelar jag på den direktsända konserten - Musikplats Stockholm, Sveriges Radio P4.

På fredag får jag förmånen att spela live på Musikplats Stockholm, som även livesänds i P4. Hoppas ni kommer så vi syns?!

Idag har jag delar med bandet som även spelar på plattas som släpps snaaaart!! Den går att förbeställa nu på min hemsida CharlottePerrelli.comPerrelli-Musikplats

Är även Gratis inträde till konserten som är i Radiohusets Studio 4. Sänds även live på webben  www.sverigesradio.se samt länk via deras Facebook, delar den från min sida!

Ps. Ni vet väl att ni redan nu kan förbeställa kommande album på min hemsida.

 1. Hej,
  Nu har jag beställt promo-mappen vid två tillfällen, första gången för en dryg vecka sen och ikväll igen men varken fått leverans eller faktura.
  Vänliga hälsningar
  Fredrik

  1. Jag kollar m kontoret? Kollat skräppost på mail?? Verkar som det ibland hamnar där??

 2. Åh så kul! Jag ska verkligen försöka att komma på det! 😃 En fråga, jag beställde ditt special paket på din hemsida för några dagar sedan o de stod att fakturan skulle skickas till min mail men jag har inte fått det än, har de blivit något fel tror du eller kommer de via mail lite längre fram kanske? :) Tack! :)

  1. Åsa skriver:

   Hej Alexandra! Har du kollat skräpposten? Om det är första gången man beställer från nån sida så hamnar svarsmejlet oftast där! Kram, Åsa

  1. Hej Åsa! Jag kollade i skräppostmeddelanden o den fanns där!! Tack för tipset!! 😃

 3. Hej Charlotte! Lycka till på fredag! Jag har i alla fall förhandsbokat ditt album på Ginza som jag har får slutet av februari och jag bara längtar på att få den.

  Kram Rebecca.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..