ANNONS

Byggtips från Mannen

/

Har fått väldigt mycket frågor kring hur Anders gör när han bygger. Senast idag fick jag ett urgulliga brev från en ensamstående kvinna som ville ha alla möjliga tips. hur man hänger upp gardinstänger osv. Det ÄR tufft att leva själv. Tungt och svårt att göra allt man ska helt ensamt. Att bara få hjälp med att hålla när man bygger el ska hänga upp något. Anders är en fixarfrasse utan dess like. Han gillar verkligen att bygga och han är väldigt händig. Han har byggt mitt dressingroom hr hemma, pergola ute. Gäst toa bredvid gymmet, Bio/spelrum i källaren. Håller på med tvättstuga och vinkällare nu och “Kylrum”.

Jag tänkte ge er lite före och under tiden biler och så får han skriva lite hur han tänker och vad som är viktigast att göra.

Det blir ett gästspel i byggvärlden helt enkelt.

Något specifikt ni vill ha tips på?

IMG_7888

7
74

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00