Byggtips från Mannen

Har fått väldigt mycket frågor kring hur Anders gör när han bygger. Senast idag fick jag ett urgulliga brev från en ensamstående kvinna som ville ha alla möjliga tips. hur man hänger upp gardinstänger osv. Det ÄR tufft att leva själv. Tungt och svårt att göra allt man ska helt ensamt. Att bara få hjälp med att hålla när man bygger el ska hänga upp något. Anders är en fixarfrasse utan dess like. Han gillar verkligen att bygga och han är väldigt händig. Han har byggt mitt dressingroom hr hemma, pergola ute. Gäst toa bredvid gymmet, Bio/spelrum i källaren. Håller på med tvättstuga och vinkällare nu och “Kylrum”.

Jag tänkte ge er lite före och under tiden biler och så får han skriva lite hur han tänker och vad som är viktigast att göra.

Det blir ett gästspel i byggvärlden helt enkelt.

Något specifikt ni vill ha tips på?

IMG_7888

 1. Anna skriver:

  Vinkällaren för inspo till våran som mannen nu ska sätta igång med! :) Vilket kylaggregat ni valt, köpt kryssmoduler, byggt egna osv !

 2. Laila skriver:

  Hej! Pergolan får du gärna visa mer av. Det är så fint i trädgården. Samt om du har några smarta idéer i klädkammaren? Tack! MVH Laila

 3. Mia skriver:

  Vinkällaren! Vill ha inspiration till vår egna!

 4. Lena skriver:

  Visst är det underbart med en händig karl! Min man är också en sån som fixar, bygger och gör om allt möjligt utan problem. Min vänner brukar ibland skoja om att jag är gift med Ernst lillebror!

 5. Kan du inte visa lite inredning från hur du har inrett ditt dressing-room? Det hade varit kul att se lite av det. :)

  /Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..