ANNONS

Härlig söndag

/

Min man har varit i Napels hela veckan med ett kompisgäng… njutit och spelar tennis. Väl värd!

Jag och Adrian har kamperat själva och fick idag en urskön söndag.

 Jag steg upp tidigt i ottan efter att ha sovit 4,5 Tim i Umeå och flög hem…. Adrian som hade sovit hos mormor o morfar var toktaggad för dagen. Det stod gymnastik på schemat, första aktiviteten och han var sååå stolt! Som en tupp! Med nya gympakläder struttade han runt min lille älskling! Egen gympapåse! Fick gå till de stora barnens skola och ha gympa i deras gymnastikhall. Det var en stor dag!
Sedan drog vi vidare med mormor och morfar till Intiman inne i stan. Tobbe Trollkarl hade show och det var sååå roligt! Vilken superstjärna han är och barnen avgudar honom❤️ Trolleri trollera!! Adrian skrattade så jag trodde han skulle kissa ner sig….ja vi vuxna skrattade oxå!

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00