I annonssamarbete med FYRKLöVERN

Mysmiddag!

Igår hade jag en riktig mysmiddag med Mamma o Pappa.

Man kan ju alltid hitta anledning till att fira eller bara myser man för att man gillar det. Vi hade en riktigt mysig middag häromdagen. Mamma, pappa har bott i Stockholm i 3 mån nu och det är så otroligt roligt att ha dem så nära. Att kunna träffas i vardagen är en lyx och har inte funnits på kartan för oss innan eftersom de har bott i Småland. Vi tog en spontanmiddag och “firade” deras tid här uppe.

4

0
8
 
5
6
  
2
3
7

Inlägget presenteras i samband med Fyrklövern. 

 1. Hej!
  Vad mysigt att dina föräldrar har möjlighet att vara mer med dig och din familj så mkt värt. Jag saknar den tiden nu när barnen var små (de fyller 18 nu i maj) vi tillbringade mkt tid tillsammans inte bara när vi skulle göra något speciellt utan bara umgås äta lunch eller middag och slappa. Ta tillvara på det och det verkar du göra för det går fort tyvärr och en dag så finns inte mormor och morfar där på samma sätt.
  Måste säga att du och din mamma är så lika varandra lika snygga!
  Läser din blogg varje dag men kommentera inte så mkt .
  Hälsningar Birgitta S

 2. Mysigt och förstår att du njuter av att ha dina föräldrar nära, har själv alltid haft min mamma nära och som hon hjälp mej med mina nu vuxna barn. Lycka till i mellon:)

 3. Så himla fint och elegant det ser ut,och framförallt gott. Det är härligt att kunna få chansen att umgås tätt över generationsgränserna, lite som det var förr. Det ger ungarna otroligt mycket… som dom har nytta av resten av livet. En grundstomme som många i vårt stressiga liv saknar. Njut av varandra, och du har en sådan livsbejakande blogg som jag älskar!

 4. Lena skriver:

  Kommer bara albumet finnas på Spotify? Jag vill även köpa köpa cd :n och se alla fina bilder och texter. Allt det gamla försvinner men roligt när det kommer tillbaka som LP. Kram

 5. Va mysigt att bara ha en spontan middag och inte alltid planera. måste vara härligt att ha sina föräldrar så nära. Men saknar dom inte Småland, de verkade ju ha som en liten gård där. Och hunden är den med nu?. Jobbar dina för’ldrar fortfarande? lite nyfiket frågat kanske men de ser inte ut att vara pensionärer längre. men nu är de nästan svårt att se ibland, många är så ungdomliga o pigga till utseende o sätt. lycka till nästa lördag, ska bli så kul att se,

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..