ANNONS

Liten blir stor…

/

Och igår var vi på högstadiet på besök. Dags att välja för Angelo. Stora beslut, minns mina val själv som igår… skillnaden var att jag valde till gymnasiet. Högstadiet där hade vinnings alternativ utan flyttades bara vägvisare till Bikupan i Lessebo från KvarndammsSkolan i Hovmantorp.

Adrian har också blivit “stor” och ska börja på gymnastik på söndag… han tycker det ska bli sååå roligt. Några kompisar till honom kommer oxå börja från samma förskola och han längtar. Vi beställde ett par nya gympadojjor, shorts o en ny T-shirt.

Efter sommaren börjar hans tennis men tills dess får han studsa lite…;) Det blir kalas!

Dagarna just nu går annars mest ut på att färdigställa allt för nästa v då Mellon faktiskt börjar… hjälp vad fort det gått!

Det är mappar som ska tryckas upp, tygpåsar med titeln “Mitt Liv” och såklart kläder som ska hinnas bli färdiga och min skiva.

Skriver tacktexter/ pressreleaser mm….. snart färdiga med allt.

Igår crashade jag framför tv kl 22:30 o såg 2 avsnitt av Homeland. Valet föll på den just nu för er som undrar… makalöst bra och spännande!!

Men jag har en låååång lista med serier jag ska se nu eftersom jag gått så otroligt många tips av er! Stort tack!

img_54692


Skolbesök…

Mattias sov hos oss natten mellan Månd o tisdag. Tänk att vi varit vänner i 20 år!!! Snacka om att tiden går….?!? Han var uppe i Stockholm o fixade Petra för Guldbaggegalan .. perfekt så vi fick ses lite. Det blev te och mackor och buffelmozzarella o tomat på kvällskvisten….


Mysråtta som man är, frukosten på kontoret är helig för mig. Älskar den här stunden…. så lugnt och så skönt. Bär, frukt, kvarg m granola, färskt bröd, ost och tomater, kaffe o juice. Lycka!!

4
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00