ANNONS

Mouche och Mellotankar

/

I går var jag en snabbvända till Göteborg för att prova ut lite olika outfits till Schlagerveckan. Det drar ihop sig… 1,5 v kvar innan vi åker tillbaka till Götet men då för att medverka i Mello. Puh! Blotta tanken känns skrämmande men också kittlande roligt. Ska bli roligt att gå visa upp något nytt, lite tankar hos mig just nu…

Jag vet att alla gamla schlagerräver flyger ut med huvudet först och det lär såklart inkludera mig, Mellon har förändrats. Det är ungdomar som röstar frenestiskt och de röstar på yngre artister. Förståligt. Fast med den vetskapen i bagaget så får man se det som ett fantastiskt tv program där jag får visa upp min låt. Mitt liv är en text som handlar om att vi alla är väldigt utsatta i dagens mediaklimat. Det är skrämmande var den yngre generationen får stå ut med på Instagram, Facebook osv. Utan livserfarenhet ska de kunna tackla glåpord som faktiskt förekommer varje dag. Jag tycker det är skrämmande och oroväckande. 

Jag har inte på något sätt uppfunnit hjulet genom att sjunga om detta men jag känner att vi kan inte prata om det nog. 

Jag har själv fått stå ut med en hel del i just schlagersamnanhang. Många anser ser ha rätten att uttrycka precis Vad om helst och förstår inte hur illa mottagaren kan må över det. 

Det är ditt liv precis som mitt och vi måste ha rätten till det. Ingen annan ska kunna få dig eller mig att må dåligt för att de skrattar bakom ryggen. 

Man blir mer och mer rädd för det hårda klimatet och den hårda jargongen desto äldre man blir. Åtminstone upplever jag det. Kanske för att mina egna barn går in i tonåren och jag förstår vad de nu kommer att gå igenom.

Det ska bli kul att vara med i Mellon i år, även om jag åker ut direkt. Det är inte mitt huvudmål, jag har istället något att säga som känns viktigt för mig och ingen är gladare än jag om lyssnarna motar det väl och gillar det, men det kan jag inte påverka.
Göteborg bjöd på en lugn skön dag. Vi provade kläder, fikade och åt semlor på Göteborgs bästa klädboutiqe i mina ögon, Mouche. Tack för all hjälp!! 

15
76

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00