ANNONS

Gigtajm..

/

Igår var det gig för komunalanställda i Vara. Stor kör och bra band, Consoul. Dessutom fick jag jobba ned min favorit Thomas Thegner. ( som regisserade min show på Grand hotell förra julen. Om ni vill se och höra ett smakprov kolla mitt instakonto: La Perrelli

Bodde på ett magiskt ställe inatt, heeelt magnifikt och Såå mycket historia i väggarna … är lite kär faktiskt!! Jugend, helt i min stil. Lycka! Det finns t o m ett orkesterhylla i balsalen…..

Innan jag åkte köpte jag Semlor till familjen och lämnade hemma, wrapsemlor på Tössebageriet. Har inte smakat själv, har ni gjort det?? Vet att det var typ 75 m kö när de släpptes förra året…..nu klarade jag mig från att köa eftersom jag väntade ett år…..;)
9
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00