ANNONS

Bröllop!!!

/

Malin- vår fina Malin. Hon träffade sin Anders för 11 år sedan.. när hon ganska precis el efter ett par år hade börjat jobba hos mig. Vi fick 9 år med denna fantastiska människa. Hon hjälpte mig med killarna när jag jobbade. Ofta var hon med mig.. Vi åkte oändligt många turnéer och har haft sååå kul!! Sommarturneer med stopp på Otaliga sommarland o äventyrsland, Grymt trevligt!! Barnen fick en otrolig trygghet. När jag inte var där var Malin där och inte långt från mig. Oftast backstage…tänker tillbaka på den tiden med värme. Otroligt vilken skön tid det var🌸


Malin och Anders med sin lilla Clara.

Jag sjöng i kyrkan..Underbart fin och god bröllopstårta!

0
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00