ANNONS

Nyår hos oss

/

Det blev den lugnaste Nyår ever för oss… vi var bara hemma, Adrian, jag o Anders och Mamma o Pappa. Skönt att slippa stressa. Lyssnade på fin musik, åt gott.. tittade på Betjänten, sköt raketer och somnade tidigt. Vi fick en mysig kväll som var väldigt lugn. De stora barnen firade inte med oss utan var med andra föräldern. 

Under dagen var Jag i studion och sjöng in nästa sista låten för plattan…. nu är det En låt kvar som ska göras…… sedan ska det mixas och mastras. Spännande att låta er få ta del av det här. Är nyfiken på vad ni tycker om det…

Fantastiska Lars Hägglund som jag jobbar med:)Tonfisk och sallad till mig och mamma, Oxfilé till pappa, Anders och Adrian.

Dags att fyra av raketer…

Min älskade man…

Min lille fis…

Hummer i stora lass:))

Bellini med löjrom, créme fraiche, dill citron och räkor.

32
84

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00