ANNONS

Melodifestivalen!

/

Dags igen! Äntligen är det officiellt…. 2017 är jag med i Mello igen. Ska bli så roligt. Jag gör det med en soft, ärlig historia. Alldeles egenskrivet, tillsammans med Lars Hägglund. Den heter “Mitt Liv.”

Har tidigare berättar om mitt arbete med nya skivan på svenska och nu förstår ni hur det hänger ihop. Det känns så roligt och lyxigt att få göra detta igen. Älskar detta forum. Sveriges största musiktävling. Att få göra detta utan att känna att man tävlar… detta är ingen typisk schlagerlåt så jag tror inte jag har någon chans. Är inte med för att siktet är inställt på att försöka vinna, inte alls. Jag vill bara visa upp mitt nya material och hoppas verkligen att ni ska gilla det!

Sååå roligt! Jag längtar. Ut i första deltävlingen som är i Göteborg:))

img_5288-1

Skor Louboutain. Jumpsuit Diane von Furstenberg, örhänge Caroline Svedbom.

Makeup och Hår Mattias Stafsing/ LernbergerStafsing

img_5289-1
II
mf1

Många intervjuer har det blivit idag…

mf2

mf4
 

Många plåtningar….

mf3

mf5

Efter presskonferensen så åkte vi vidare och hade klädmöte med en designer och sedan vidare till en plåtning för sommarens Diggiloo. Var betydligt mkt roligare än det ser ut på bilden ;)

dig1

diggiloo

Här har ni hela gänget som jag ska åka med i sommar!
Inom ngn dag släpper dom biljetterna, mer info: Diggiloo.com

19
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00