ANNONS

På väg hem

/

Nu sitter vi i Doha, Qatar. 7 timmars väntetid innan vi kan flyga hel till Sverige. Det har gått bra, Alessio är superduktig… tittade på två filmer, Tarzan och Fanny Girl sedan sov vi bägge två på planet från Bali till hit. Nu har vi strosat runt i shopperna som alla är öppna fast det är mitt i natten. Ätit lite, jag har tagit pedikyr och Alessio har badat på Spat på 4:e våningen. Suupermysigt!! Här är otroligt stylish, snyggt, rent och det finns väldigt mycket shopping. Det märkas tydligt att Doha försöker ta upp kampen mot Dubai som turistmål. 

 Snart dags att boarda! Längtar heeeeem. Till både stora pluttar men oxå min lille❤️. Ska bli sååå mysigt!!

Alessio har dhoppat en present till lillebror.


2
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00