ANNONS

Härlig dag

/

Idag har vi varit i Monkey Forest. Fria vilda apor som är totalt orädda dom klättrar överallt på dig… Alessio tyckte det var lite obehagligt.En apa blev arg på Alessio när bananerna var slut och han istället fick äpplen…😂😂

Dessutom på en Camp för elefanter… men det blev sådant j- kla liv på insta trots att jag förklarade hur o varför det blev som det blev. Jag väljer att inte läggs upp några bilder så vi kan ha en god ton här inne. 

Däremot måste jag säga att Alessio och jag har fått många långa samtal om djur idag… varför dessa lever i fångenskap? Hur utbildade tränarna är, om djuren är drogade? Om det bara är fångade djur där eller också djur som behöver tas om hand för de varit sjuka? Skulle de dött annars….. mycket tankar och viktiga ämnet i huvudet på en 11 årig pojke.Riktigt arg vild apa…. hua!


Vackert;)
Många bananer blev det och Alessio älskade att få vara nära dem.

Men var väldigt beskymrad och ville släppa alla djuren lösa när vi skulle åka hem.

3
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00